АТВ ПОД НАЕМ

Цени

 

 *За втори човек на ATV се доплаща 20 лв/ 

В този клас Ви предлагаме следните модели АТВ-та:
    *  ATV Honda Rancher 420 Trx 4x4
    *  ATV Honda Foreman 500 4x4
    *  ATV Yamaha Kodiak SE 450 4x4
    *  ATV Honda Rubicon 500 Trx 4x4
   
В цената е включено:
- АТВ под наем
- Квалифициран водач
- Гориво
- Каска
- Боне
- Очила
- Ръкавици
 
Всички АТВ-та са подготвени за екстремни натоварвания и преживявания. Двуместни, едноместни с автоматични скорости и полуавтоматични тип троник скорости.  Идеално поддържани и сервизирани в нашата сервизна база. Задължителен преглед на всяко АТВ след експлоатация. Лесни за управление и подходящи за всеки. Спазвайки инструкциите на водача, Вие не трябва да се притеснявате за травми и наранявания по време на движение.

За Резервации

с.Лозенец 8277 , общ Царево , област Бургас , м.с Иванови Колиби №3
+359 898 506 877 , +359 898 506 862

Наемете АТВ от нас Сега!

Инструкции

1. Забранено е управлението на АТВ под въздействието на Алкохол
2.Задължително е носенето на Каска
3.Задължително е Каране само след Водача на групата
4.Спазване на скороста зададена от Водача
5.Подписване на Декларация за безопасност
6.Спазването на дистанция мин. 10м един от друг

Изисквания

Нужно е наемането на минимум  "2 АТВ"
за определно време , за да може да се осъществи разходка.

При наемането на 4 или повече АТВ-та  над 2 часа е възможно да получите отстъпка!

Предлагаме следните модели АТВ-та :

Follow Us

Резюме

АТВ под наем - Насладете се на уникални преживявания и прилив на адреналин с AQUATRAX Ltd!

Целия екип на фирма АКВАТРАКС ЕООД сме щастливи да Ви информираме, че предлагаме нов начин за екстремно забавление.  Освен нашите водни атракции, с които Ви забавляваме, сега предлагаме  още една уникално забавна, изпълнена с адреналин и много приятни емоции атракция  АТВ ПОД НАЕМ.  Услугата се предлага с водач и е достъпна както за по-екстремни личности, така и за не толкова екстремните от Вас.  Световните марки, които предлагаме са : Honda Fourtrax Rancer 420; Honda Foreman 500; Honda Rubicon 500 и Yamaha Kodiak 450. Всички те  могат да ви доставят емоцията и разбира се адреналина, които желаете. АКВАТРАКС ЕООД е фирма, която е доказала, че държи на качеството на услугите, които предлага и в тази връзка машините са в отлично състояние. Ние се гордеем, че сме добре подбран екип, който постоянно проверява качеството и състоянието на всички нашите атракции. Можете да се уверите сами! АКВАТРАКС ЕООД  е фирма намираща се на южното черноморие в България.  

Услугата АТВ под наем (ATV Adventure) се организира в района около с. Лозенец общ. Царево област. Град Бургас в подножието на Странджа планина. Терена предлага страхотни маршрути, невероятни гледки, много приятни и забавни емоции и много висок адреналин. Ние сме подготвили различни видове маршрути. Разполагаме с маршрути подходящи както  за по-опитните шофьори, така и за начинаещите. За по-опитните и екстремни личности предлагаме маршрути изпълнени с пресечени терени, изкачвания  и много емоция. Също така разполагаме и с не толкова натоварени маршрути, които са  по-леки за не толкова опитните от вас -  за една приятна разходка с приятен изглед и отдих. Всичко това го предлагаме на много достъпни за Вас цени през цялата година.

Всеки, който желае  да се възползва от услугата  АТВ под наем, може да се свърже с нас на тел : 0898 506 877 , 0898 506 862 или да ни посети на място  с.Лозенец; общ.Царево;  област - гр. Бургас. Повече информация за местоположението може да откриете в секцията  За Нас / Контакти.

 

Насладете са на една невероятна разходка с АТВ само при нас!